personal training
groepslessen
budget optie

Prijzen

Personal training

Intake gesprek - gratis
1 les personal training - 65€
10 lessen - 585€ (10% korting)

Bij elke boeking van 10 lessen zit inbegrepen: Een les duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Bij een lessenreeks van 10 lessen doen we éénmaal per twee weken (of vaker indien gewenst) een training onder begeleiding.
Groepslessen

1 les - 25€ per persoon

Groepslessen gebeuren op aanvraag voor groepen vanaf 3 personen. De oefeningen zijn zelf te bepalen.
Deze groepslessen zijn ideaal wanneer je samen met enkele vrienden bepaalde onderdelen wil leren uitvoeren, of kennis wil maken met de sport.
In deze lessen gaan we steeds voldoende aandacht spenderen aan techniek!
Budget optie

Opstellen schema (5 weken) + online opvolging - 50€

Bij deze optie betaal je enkel voor het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsschema en de daarbij horende online opvolging. Ook hierbij hoort een eenmalig (gratis) intake gesprek.
Heb je nog niet veel ervaring, dan vraag ik om ook minstens 1 sessie personal training bij te boeken, zodat we de techniek van de belangrijkste oefeningen op punt kunnen zetten. Daarna zijn er uiteraard steeds nog losse sessies bij te boeken, naarmate je dit nodig vindt.
Nieuw: Open gym

Sinds kort is het ook mogelijk om zelfstandig te trainen in de Powercoach Johan gym!
Elke zaterdag om 10u in de voormiddag (uitzonderingen zijn mogelijk) is er een open training waarin je gebruik kan maken van het materiaal in de gym. Dit is een training zonder begeleiding. Deze optie is ideaal wanneer je met materiaal wil kunnen training dat niet in jouw gym aanwezig is, of wanneer je graag met gelijkgestemde gemotiveerde mensen samen traint.
Om elkaar niet in de weg te lopen, kunnen maximaal 5 mensen hier aan deelnemen. Inschrijven is dus noodzakelijk. Dat kan door me een mail of berichtje te sturen, of door een bericht te sturen via Instagram. Het gemakkelijkste is ook om de Instagram pagina te volgen. Hierop wordt wekelijks aangekondigd of de training al dan niet doorgaat!

Contact

Contacteer me via johandp85@gmail.com of 0471/72.38.29 (SMS, Whatsapp, telefoon,...)
Het gemakkelijkst is om me te contacteren via Whatsapp.

BTW nummer: BE0797482827