Prijzen

Personal training

Intake gesprek - gratis
1 les personal training - 65€
10 lessen - 585€ (10% korting)

Bij elke boeking van 10 lessen zit inbegrepen: Een les duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Bij een lessenreeks van 10 lessen doen we éénmaal per twee weken (of vaker indien gewenst) een training onder begeleiding.
Groepslessen

1 les - 25€ per persoon

Regelmatig wordt er een groepsles strongman aangeboden. Deze vallen meestal in het weekend of op feestdagen. Deze dienen als kennismaking met de sport, of als techniekcheck op bepaalde events. De events worden regelmatig afgewisseld om een zo ruim mogelijk aanbod te geven, en kunnen ook op aanvraag in de groepslessen gestoken worden! Deze trainingen worden aangekondigd op de startpagina van deze website of via de Instagram pagina!
Budget optie

Opstellen schema (5 weken) + online opvolging - 50€

Bij deze optie betaal je enkel voor het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsschema en de daarbij horende online opvolging. Ook hierbij hoort een eenmalig (gratis) intake gesprek.
Heb je nog niet veel ervaring, dan vraag ik om ook minstens 1 sessie personal training bij te boeken, zodat we de techniek van de belangrijkste oefeningen op punt kunnen zetten. Daarna zijn er uiteraard steeds nog losse sessies bij te boeken, naarmate je dit nodig vindt.
Nieuw: Open gym

Sinds kort is het ook mogelijk om zelfstandig te trainen in de Powercoach Johan gym! De gym wordt op bepaalde (variabele) uren opengesteld, en deze kunnen gereserveerd worden. Je komt op de reservatiepagina terecht door te klikken op het icoon in het menu.
Dit is enkel mogelijk voor mensen die een schema volgen of regelmatig groepslessen volgen!

Contact

Contacteer me via johandp85@gmail.com of 0471/72.38.29 (SMS, Whatsapp, telefoon,...)
Het gemakkelijkst is om me te contacteren via Whatsapp.

BTW nummer: BE0797482827